Het is het jaar 2040. De moderne techniek domineert het leven van de mens: welvaart en vooruitgang is er volledig afhankelijk van. Overal op aarde verrezen metropolen, massasteden, waarin deze techniek als een rode draad door het leven loopt. Immense wolkenkrabbers, hover auto's en niet geheel onbelangrijk: buitenaards leven. Het stereotype beeld van de Alien verdween al gauw toen er daadwerkelijk buitenaards leven op Aarde landen. De wezens bleken behulpzaam te zijn en deelden hun technologie met de mens. De Aarde werkte samen met de planeet Amnesia, waarbij hulpbronnen en kennis word gedeeld. Deze vreedzame samenleving bleek echter een façade. Tien jaar na de het eerste contact viel het volk van Amnesia vinnen met een enorm leger. Door hun samenwerking weten de wezens veel over de mens en hun technologie. Misschien wel teveel.. Kan jij de oorlog stoppen en de aarde redden?

  We Write Sins Not Tragedies

  Deel
  joey
  joey
  Moderator boards

  OW's :
  10 / 10010 / 100
  Aantal berichten : 161
  Registratiedatum : 15-05-14

  We Write Sins Not Tragedies

  Bericht van joey op zo jun 15, 2014 3:05 pm

  We create a new world, with a new network

  5 jaar geleden heeft de Overheid van Chicago een nieuw Netwerk gebouwd, genaamd ctOS. ctOs was het veiligste Netwerk dat de Overheid heeft kunnen maken en niemand kon het Hacken. de Overheid verzekerde de mensen er van dat alle informatie die zij in het Netwerk opsloegen veilig daar zou zijn.

  Dedsec dacht daar anders over. DedSec is een Hacker waarvan niemand de echte naam kent of ook maar uiterlijk kent. DedSec heeft een programma ontwikkeld waarmee hij in het ctOS netwerk kon dringen. Hij wilde het laten zien aan de mensen, ze waarschuwen dat ze veiliger om moesten gaan met informatie die ze via internet met elkaar deelde. Maar de Overheid zag DedSec als een bedreiging en als een schurk die mensen hun bankrekeningen leeg haalde.

  DedSec heeft het programma zo ontwikkeld dat hij met een simpele telefoon de hele stad kon hacken. Denk maar aan Beveiligingscamera's, bruggen, stoplichten, garagedeuren en ga zo maar door. Maar ook kon hij iedereen hacken die bij hem in de buurt op hun telefoon was. Daarmee kon hij sms berichten mee lezen en gesprekken afluisteren. Hij werd een groter gevaar voor de Overheid omdat DedSec alle informatie van iedereen kon zien. Hij werd een van de meest gezochten mensen. Maar DedSec was slim, hij zocht mensen uit waar hij een telefoon aan gaf met diezelfde software. DedSec werd geen persoon meer maar een groep. Een groep van Hackers die steeds groter word en steeds minder te controleren valt.

  Sommige hackers hebben slechte bedoelingen met het programma andere hackers willen juist mensen helpen door criminaliteit op te sporen. Maar de Overheid wilt geen onderscheid maken. Zij hebben een oorlog verklaard aan DedSec. Alleen zijn de wapens in deze oorlog iets anders. Het ctOS Netwerk is namelijk het wapen in dit gevecht.

  Naam: We Write Sins Not Tragedies
  Onderwerp: Watch Dogs, Hacken
  Soort: RPG
  Link: http://wwsnt.jcink.net/index.php?act=idx
  ctOS is the new safe network of all time
  robb stark


  Link: http://wwsnt.jcink.net/index.php?act=idx

   Het is nu wo jan 23, 2019 11:55 pm