Welkom op Future War!

Het is het jaar 2040. De moderne techniek domineert het leven van de mens: welvaart en vooruitgang is er volledig afhankelijk van. Overal op aarde verrezen metropolen, massasteden, waarin deze techniek als een rode draad door het leven loopt. Immense wolkenkrabbers, hover auto's en niet geheel onbelangrijk: buitenaards leven. Het stereotype beeld van de Alien verdween al gauw toen er daadwerkelijk buitenaards leven op Aarde landen. De wezens bleken behulpzaam te zijn en deelden hun technologie met de mens. De Aarde werkte samen met de planeet Amnesia, waarbij hulpbronnen en kennis word gedeeld. Deze vreedzame samenleving bleek echter een facade. Tien jaar na de het eerste contact viel het volk van Amnesia binnen met een enorm leger. Door hun samenwerking weten de wezens veel over de mens en hun technologie. Misschien wel teveel.. Kan jij de oorlog stoppen en de aarde redden?

NAAR HET FORUM
Een RPG is een afkorting voor Role Playing Game, dus een rollenspel. je speelt in verschillende situaties een personage die je zelf bedacht hebt (een personage maken). Je speelt dus een ander iemand op verschillende plaatsen en in verschillende situaties. Je schrijft als het ware een verhaal met anderen, al bepaal je dan alleen wat jouw personage doet, denkt, etc. Je beschrijft het dus vanuit jouw personages punt. Vaak moet je wel in het begin, als je bijvoorbeeld ergens had afgesproken te verzamelen in een RPG, dat je bijvoorbeeld eerst in je slaapzaal zit en dan ineens ziet dat je te laat bent en het al tijd is en dan naar de afgesproken plaats rent. Je moet het dan natuurlijk wel leuk en interessant om te lezen vertellen, niet zoals ik deed. Meer van: Pietje zit op zijn bed en kijkt de slaapzaal door. De rode gordijnen van zijn hemelbed hangen net als die van de rest slap omlaag. Hij gaat weer liggen en denkt terug naar de afgelopen weken. Dan herinnert hij zich dat hij vandaag om 11 uur had afgesproken met de jongens. Hij kijkt op zijn klokje hoe lang hij nog heeft. Tot zijn schrik ziet hij dat het al 11.01 is. Snel staat hij op, zoekt zijn spullen en rent de slaapzaal uit. Dat is al een stuk leuker om te lezen. Natuurlijk kan je meer met detail en gevoelens beschrijven, maar dit was een simpel voorbeeld. Maak er dus iets leuks van, wat iemand wilt lezen en vergeet dan niet dat je dan ook daadwerkelijk (zie voorbeeld) bij de afgesproken plaats terecht komt. Je mag wel zeggen dat je iemand ziet staan als diegene al gepost had dat hij of zij er al was en stond te praten met een ander ofzo. Dat mag wel. Vragen kan je altijd hier op het algemene RPG bord stellen!
Veel RPG forum's hebben groepen en soms ook een team. In dit geval bespeelt bijna alle staff en leden de RPG. Je mag zelf weten in welke groep je terecht komt zolang het maar een open groep is (Staff is een gesloten groep) Er zijn op dit moment 5 groepen waar je uit kunt kiezen en die zijn: Soldaten van Amnesia, Mensen soldaten, Burgers, Doctoren ,Machthebbers van de Aarde, Machthebbers van Amnesia. De groep die je kiest hoort bij uw personage te passen. Veel succes op het forum toegewenst!